Woow Lähde Opiskelemaan Englantia Ulkomaille

Moikka taas!
Koska olen itse saanut mahdollisuuden jo muutamana kesänä lähteä kielikurssille parantamaan omaa englannin kielen taitoani, niin haluan nyt jakaa teille kaikille EF:n ihan mahtavat alennukset kielikursseille.
Tässä kuussa EF haluaa rohkaista kaikkia oppimaan kieltä paremmin. Ja tämän vuoksi he tarjoavat mahtavia alennuksia ympäri maailmaa. Alennuksia on niin Englantiin kuin myös kaukokohteisiin.

Tiedän, että kirjoitan näistä kaikista tarjouksista ja kokemuksista sen takia, että mainostaisin EF:ää. Mutta nyt haluan sanoa teille jokaiselle, että en todellakaan kirjoita mitään tänne, joka ei minun mielestäni ole hyvää ja mielestäni julkaisemisen arvoista. En myöskään kirjoita tätä vain sen vuoksi, että saisin uuden matkan jonnekkin päin maailmaa ilmaiseksi. Teen tätä sen takia, että minun mielestä EF on todellakin hyvä yritys, joka tuottaa mahtavia kielikursseja. Omat kokemukseni on ollut mahtavia EF:n parissa ja todella toivon, että mahdollisimman moni saisi kokea samanlaisia kokemuksia, joita minä olen itse kokenut.

Nyt niihin tarjouksiin!

Oxford -20% (kurssi alkaa viim. 30.5)
Oxford -10% (kurssi alkaa 1.6.)
Cambridge -10%
Bristol -10%

San Diego Point Loma -20% (1.9 alkaen)
New York -10%
Miami Beach -10%
Sydney -10%
Singapore -10%

Alennuspresentti miinustetaan kurssin loppusummasta. Esimerkiksi;

4 viikon intesiivinenkurssi Oxfordissa 25.4 ensimmäinen kurssipäivä 2542€
4 viikon intesiivinenkurssi New Yorkissa 25.4 ensimmäinen kurssipäivä 3402€
4 viikon intesiivinenkurssi Sydneyssä 25.4 ensimmäinen kurssipäivä 2682€


Joten jos sulla ei vielä ole varattuna kielikurssi ensi kesälle, niin nyt Sun todellakin kannattaa sellainen varata. Ja haluan muistuttaa teitä kaikkia, että vaikka tuossa listalla ei olisi juuri se sinun unelma kohteesi, mutta tiedät että siihen reissuun sinulla ei olisi varaa..Kannattaa katsoa noista kohteista mielenkiintoisin ja lähteä sinne! Koska loppujen lopuksi sillä kohteella ei juurikaan ole merkitystä vaan sillä, millaisiin ihmisiin tutustut ja millä asenteella sinä lähdet matkaan. 

Toivottavasti mahdollisimman moni päättää lähteä matkaan ja kokee mahtavan kesän. 

Lisa-Marie












Sumber https://crazylifewithef.blogspot.com

Jangan sampai ketinggalan postingan-postingan terbaik dari Woow Lähde Opiskelemaan Englantia Ulkomaille. Berlangganan melalui email sekarang juga:

Bali Attractions

BACA JUGA LAINNYA:

Bali Attractions