Woow Kielikurssi Ja Opintovuosi Alennukset

Moikka taas!
Kaksi edellistä postausta on ollut pelkkiä alennuksia ja niin tulee olemaan tämäkin. Lupaan että saatte jotakin muutakin luettavaa muutaman päivän sisällä :D Mutta minun on pakko tulla teille kertomaan myös kielikurssien puolella olevista alennuksista, koska nämä koskevat enemmänkin minua, ja mielestäni useamman ihmisen tulisi tietää kielikursseista!

EF on päättänyt laittaa kaikki peliin ja antanut huikean määrän alennuskohteita jopa hyvillä alennuksilla. Nämä alennukset ovat voimassa 30. huhtikuuta asti, joten kannattaa olla ripeä.

Boston -10%
San Francisco -10% 
Washington D.C. -20%
Manchester -10%
Pariisi -10%
Madrid -10%
Peking -10%

Kuten näkyy kohteita on suhteellisen monta ja tällä kertaa mukana on myös muita kuin Englannin kielisiä maita. Voisin itse lähteä ihan mihinkä vain kyseisistä kohteista ja pieni ajatus tuolla pään takana onkin, jos vaikka lähtisi talvella muutamaksi viikoksi jonnekkin uuteen kohteeseen seikkailemaan. 

Opintovuosien puolella alennukset ovat myös voimassa 30. huhtikuuta asti, joten kannattaa näidenkin kanssa olla nopea. Molemmissa niin kielikursseissa kuin myös opintovuosissa kurssien tulee alkaa 2016 vuoden puolella, joten pitäkää se mielessä kun alatte suunnitella reissua!

Oxford -10%
Boston -10%
San Francisco -10%
Singapore -10%
Munchen -10%
Peking -10%

Ja alennukset siis vähennetään loppusummasta :) Toivottavasti näistä alennuksista ole jollekkin hyötyä! 

Lisa-Marie

Sumber https://crazylifewithef.blogspot.com

Jangan sampai ketinggalan postingan-postingan terbaik dari Woow Kielikurssi Ja Opintovuosi Alennukset. Berlangganan melalui email sekarang juga:

Bali Attractions

BACA JUGA LAINNYA:

Klook.com
Bali Attractions